drystack dé innovatieve oplossing voor bouwen zonder beperkingen, met de zekerheid van een perfect resultaat.

Deze basishandleiding gaat uit van het bouwen van één vierkante meter drystack muur in halfsteensverband. 

Met drystack zijn echter alle steenverbanden mogelijk. Niet alleen bij het traditionele bouwbestek, óók bij vernieuwende ontwerpen. Voor de architect een unieke uitdaging om de creativiteit de vrije loop te laten! Met de vijf drystack elementen bouw je muren zónder metselwerk. Het enige dat nog moet gebeuren, is voegen. Een voeg met een diepte van 25 mm volstaat. Deze kan op traditionele wijze óf met de DS Voeger worden aangebracht.

Deze nieuwe manier van bouwen biedt onbegrensde mogelijkheden in de ontwerpfase en aan bouwers dé oplossing om in een overvraagde markt snel te presteren. De vastgoedeigenaar heeft de zekerheid van een perfect resultaat. 

Het gebrek aan metselaars is een probleem dat steeds groter wordt. Wij achten iedereen in staat te werken met drystack. Wel is een korte opleiding over de werkwijze noodzakelijk. Deze handleiding is ter ondersteuning van de drystack Opleiding. Wij geven je graag de informatie over deze opleiding en hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

In deze handleiding maken wij gebruik van fotografie. Deze foto’s zijn opgenomen in een fotostudio om het stapelen met drystack zo duidelijk mogelijk te maken. Op het werk zal elke situatie anders zijn. 

Download de drystack handleiding: